• Een goede keuze maken

    Een goede keuze maken

Een goede keuze maken

Ik ben er om op een succesvolle, unieke en doortastende wijze te helpen met het vinden van de juiste match ! Steeds meer singles ervaren swipen en vluchtig daten via social media en apps als tijdrovend, onpersoonlijk en té openbaar Zij schatten de kans klein daar de perfecte partner te vinden.

Dmatch werkt offline, vertrouwd en discreet. Geen onlinedating die je een fantasiewereld voorhoudt, maar een eigen coach die je persoonlijk ontvangt, screent en kijkt wat voor jou echt belangrijk is in een liefdesrelatie.

Regelmatig houd ik jou op de hoogte, zodat jij precies weet waar je aan toe bent en jouw liefdesgeluk discreet aan mij kan toevertrouwen. 

Over Dmatch

Dmatch is een toonaangevend relatiebureau voor singles vanaf 25 jaar.
Ik laat de liefde liever niet over aan het toeval . Matchmaking gaat om wetenschap, ervaring, intuïtie, kontakten, het netwerk en transparante communicatie.

Het is zoveel meer dan de zoektocht naar de perfecte match. Ik neem de tijd om te ontdekken wie je bent en wat je zoekt in een levenspartner.

Doorheen de harde criteria, de ontwikkelingselementen in je leven en de aantrekking op verschillende niveaus zoek ik jouw perfecte match.

Bij mij krijg je een persoonlijke, betrouwbare en concrete aanpak.

Eén vast gezicht die jou echt kent en er alles aan doet om jouw wensen te behartigen.
Gedaan met zelf uren online te zoeken, geen online profiel, maar een eigen persoonlijke coach die jou alle tools geeft voor een geslaagde date.  Van inschrijving tot het eerste contact met uw potentiële match.

 

Contacteer mij voor een kennismakingsgesprek.